Blog

αποφραξεις

ΕΠΑΛ Βάρης, ένα σχολείο με εξωστρέφεια – 3Β Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

ΕΠΑΛ Βάρης, ένα σχολείο με εξωστρέφεια

Σε δράσεις με κοινωνικό, επαγγελματικό και γνωσιακό χαρακτήρα θα λάβουν μέρος οι μαθητές της Α’ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Βάρης.Πρόκειται για ένα φιλόδοξο και πολυδιάστατο πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει μια δέσμη παρεμβάσεων που αφορούν στην ψυχοκοινωνική και γνωστική υποστήριξη των μαθητών, στη δημιουργία δικτύων υποστήριξης καθώς και σε συμπληρωματικές δράσεις ξεκινά αυτή τη χρονιά.Το πρόγραμμα αποτελείται από πολλαπλές διαφορετικές παρεμβάσεις στην επαγγελματική εκπαίδευση και έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα Επαγγελματικά Λύκεια.Στο ΕΠΑΛ Βάρης θα εκπονηθούν τρεις δράσεις με κοινό θέμα «Δημιουργία, Πρόληψη, Τέχνη, για μια καλύτερη ζωή».Μαθητές του τομέα υγείας θα επισκέπτονται τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης και θα ελέγχουν αρτηριακή πίεση, σάκχαρο, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν υπηρεσίες μάλαξης στα μέλη. Σκοπός είναι οι μαθητές με βιωματική προσέγγιση και σε πραγματικές συνθήκες, να εφαρμόσουν, να εξασκήσουν και να εμπεδώσουν δεξιότητες περνώντας από τη θεωρία στην πράξη πλησιάζοντας το ρόλο του επαγγελματία.Σε μια δεύτερη δράση μαθητές των τομέων μηχανολογίας και γεωπονίας θα εφαρμόσουν τη νέα μέθοδο καλλιέργειας, την ενυδρειοπονία, κατασκευάζοντας ενυδρείο το οποίο θα προσφέρει νερό πλούσιο σε στοιχεία για την ανάπτυξη φυτών, ενώ οι μικροσυσκευές της όλης κατασκευής θα λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Η δράση αυτή έχει ως στόχο οι μαθητές να γνωρίσουν μία εναλλακτική καλλιεργητική τεχνική η οποία στηρίζεται στην οικολογική παραγωγή γεωργικών προϊόντων και συγχρόνως να αποχτήσουν γνώσεις και για την υδροπονία.Στην τρίτη δράση, οι μαθητές θα εκφράσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο ετοιμάζοντας τη θεατρική παράσταση με τίτλο «κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου. Σκοπός να κατανοήσουν πώς με το προγραμματισμό, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια, μπορούν να γίνουν καλύτεροι και δημιουργικότεροι.«Σύνδεση με την κοινωνία, απόκτηση επαγγελματικής συνείδησης και κατάρτισης είναι οι στόχοι του σχολείου πλέον στο ΕΠΑΛ Βάρης. Οι μαθητές δέχονται μέσα από τις δράσεις αυτές την πρόκληση για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα μέσα από σύγχρονες μεθόδους, αναγνωρισμένες διεθνώς και με προοπτική την είσοδό τους στην ανώτατη βαθμίδα εκπαίδευσης (πολυτεχνείο, πανεπιστήμιο κ.λπ.)», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο υποδιευθυντής του σχολείου, Κωνσταντίνος Ι. Σύρος.

Source: ΕΠΑΛ Βάρης, ένα σχολείο με εξωστρέφεια – 3Β Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Advertisements
αποφραξεις

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη – 22940 28060 – Αποφραξεις Βαρη

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη – 22940 28060

apofraxeis-apolimanseis-vari

Αποφράξεις στη Βάρη

Αν έχετε παρατηρήσει ότι οι μπανιέρες και νεροχύτες σας έχουν βουλώσει ή δεν στραγγίζουν όπως θα έπρεπε τότε ήρθε η ώρα να καλέσετε την Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη. Μην προσπαθήσετε να το διορθώσετε μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο χημικό προϊόν του εμπορίου γιατί στην προσπάθεια σας να διορθώσετε τα πράγματα, μπορεί να γίνουν χειρότερα. Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στη Βάρη ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής εδώ και 40 περισσότερα από χρόνια.

Source: Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βάρη

αποφραξεις

Αποφραξεις Βαρη – 15 με 35 Ευρώ για συντήρηση αποχέτευσης

Αποφραξεις Βαρη – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!! Αποφραξεις Βαρη Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε. Η Αποφραξεις Βαρη παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, προληπτικών τακτικών συντηρήσεων και αποφράξεων για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τις επιχειρήσεις γρήγορα και αξιόπιστα. Προσφέρουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.Η Αποφραξεις Βαρη είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή και να δώσει σίγουρες λύσεις στα προβλήματα σας.

Με δράση στο χώρο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων πάνω από 30 χρόνια, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε κάθε σας πρόβλημα, γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα οριστικό και σίγουρο αποτέλεσμα.Αποφραξεις Βαρη

Source: Αποφραξεις Βαρη

αποφραξεις

Αποφράξεις Βάρη – 210-9607777 – Αποφραξεις Βαρη

Αποφράξεις Βάρη

Η Αποφράξεις Βάρη είναι η σωστή επιλογή για όλους εσάς. Συνεργαστείτε με τους πιο ικανούς και αφοσιωμένους επαγγελματίες του κλάδου των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες: απόφραξης καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στη Βάρη και την ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής.Μερικές φορές είναι δύσκολο να εντοπίσουμε με απλές μεθόδους ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται στις γραμμές της αποχέτευσης του δικτύου του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης. Μπορεί να παρουσιάζεται σε κάποιο δυσπρόσιτο σημείο των σωληνώσεων. Ή σε σημείο που οι σωλήνες είναι κάτω από το πάτωμα και για τον εντοπισμό του να απαιτείται σκάψιμο. Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση στο χώρο σας. Θα απαιτηθούν τεράστια χρηματικά ποσά για την αποκατάσταση των ζημιών. Καθώς και πολύτιμος χρόνος που το ακίνητό σας θα είναι εκτός λειτουργίας.Αποφράξεις Βάρη

Source: Αποφράξεις Βάρη

αποφραξεις

Αποφράξεις Βάρη 210 89 90 600 – Αποχετεύσεις Βάρη – Νότια προάστια Αττικής

Αποφράξεις Βάρη 210 89 90 600

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της Αποφράξεις Βάρη. Παρέχουμε άριστες υπηρεσίες, προσφερόμενες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε πάντα ως στόχο να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης σε όλους τους πελάτες μας.Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ είναι από τις πιο ειδικευμένες στον χώρο των αποφράξεων και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων.Δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1960 & διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία & τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ώστε να ανταποκρίνεται με 100% επιτυχία σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αντιμετωπίζετε.Αναλαμβάνουμε παντός είδους απόφραξη: Αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, νιπτήρων, μπανιερών, λεκανών, κάθετων στηλών κουζινών & τουαλετών. Διάγνωση με κάμερα. Άντληση υδάτων από εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.Η Αποφράξεις Βάρης λύνει το πρόβλημά σας μέσα σε λίγα λεπτά και αποκαθιστά τη βλάβη γρήγορα χάρη στο έμπειρο προσωπικό και στην πείρα που διαθέτει.Η Αποφράξεις Βάρη δραστηριοποιείται στον χώρο των αποχετεύσεων, των αντλήσεων υδάτων και των αποφράξεων, παραπάνω από 30 χρόνια, στην περιοχή της Βάρης και των νοτίων προαστίων και βρισκόμαστε δίπλα σας για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζεται. Από βουλωμένους σωλήνες αποχέτευσης και χαμηλή πίεση στην παροχή του νερού έως τον εντοπισμό προβλημάτων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές, στους χώρους, κυρίως, του μπάνιου ή της κουζίνας σας και υπερχειλίσεις υδάτων σε είδη υγιεινής (τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, νεροχύτες κλπ). Καλέστε μας και θα βρεθούμε όπου εσείς μας υποδείξετε, την ώρα που σας βολεύει, για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, άμεσα και αποτελεσματικά και σας απαλλάσσει από επιπλέον μπελάδες και περιττά έξοδα.Αποφράξεις σε σπίτια και επιχειρήσειςΗ Αποφράξεις Βάρη παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους σε όλο την Βάρη. Εκτός από την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων σε τουαλέτες, νεροχύτες, ντους κλπ αποχετεύσεις, η οικογενειακή και αξιόπιστη εταιρεία μας διαχειρίζεται τη συντήρηση των γραμμών αποχέτευσης, την επιθεώρηση των σωλήνων με κάμερα διάγνωσης και πολλά άλλα.Οι συνεργάτες μας αποδίδουν την επιτυχία της Αποφράξεις Βάρη στην ολοκληρωμένη προσέγγιση και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτή περιλαμβάνει σχολαστικά διπλό έλεγχο της εργασίας μας, φορώντας τον απαραίτητο, προστατευτικό ρουχισμό όταν εργάζόμαστε στα σπίτια των πελατών. «Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τη δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών και προσφέρουμε ακόμη 100% εγγύηση ικανοποίησης για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα της δουλειάς μας”.

 

Source: Αποφράξεις Βάρη